Bilde nytt gulvbelegg og nymalt vegg - Maleren Kristiansand AS Kristiansand - Maler, malermester

Få et nytt rom ved hjelp av maling

Alle hus trenger en oppfrisking både innvendig og utvendig med noen års mellomrom. Ved å male kan du raskt og rimelig gi huset ditt et nytt utseende og en ny stil. Maling er en forholdsvis enkel måte å friske opp hus eller leilighet på, men du trenger en malermester til å få utført jobben kvalitetsmessig og fagmessig ifra klargjøring til ferdig utført arbeid. Vi har lang erfaring med både store og små prosjekter.

Sprøytemaling av alle flater

Vi utfører alle typer sprøytemaling med topp male utstyr, store og små prosjekter.

Bilde av tapetsering - Maleren Kristiansand AS Kristiansand - Maler, malermester

Nye farger blir til nytt rom

Bruk farger og mønster til å forandre rommets atmosfære og romfølelse, vi bruker Borge som er Norges ledende leverandør av tapeter til faghandelen. De markedsfører kjente merkevarer som Eco Wallpaper, Boråstapeter, Cole & Son og Mr. Perswall i tillegg til at de fører produkter fra andre ledende produsenter i Europa og har et bredt utvalg av tapeter i høy kvalitet.

Ønsker du mer informasjon eller har du noen spørsmål?

Våre medlemskap gir deg trygghet

Gjennom våre medlemskap er du som kunde sikret garantier og riktig bruk av miljøvennlige produkter.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle