Våre leverandører

Vi har samarbeidspartnere innen for alle produkter for malerarbeid, gulvbelegg, våtrom, takfornying

Beckers logo

Malings produkter

For alle flater i et hus eller en leilighet kan du dra nytte av produkter fra oss som forskjønner, fornyer og forbedrer. Gulv, vegger, tak, terrasser, husfasader og mer – vi har alle oljer, grunninger og malinger som gjør det litt enklere for deg å få resultatet du vil ha.

Maling for alle

Jotun har malt mange av verdens mest berømte bygg, og det er ikke tilfeldig. Vi bruker store ressurser på forskning og innovasjon, slik at malingen vår tåler alle slags forhold – inne og ute. Alt vi gjør handler om å verne verdier. For oss er hjemmet ditt like viktig som Eiffeltårnet. Eventyret startet i en liten by i Norge. Les historien her. Spør gjerne våre malingseksperter eller fargeeksperter om råd.

logo-jotun
tarkett-logo

Tarkett i 120 år

Med 120 års erfaring i over 120 land er Tarkett en ledende

bedrift innen gulvløsninger i privatboliger så vel som i offentlig miljø. Tarkett AS markedsfører gulv og vegg for prvatboliger og komplette funksjonsløsninger til gulv og vegg i offentlige miljøer. Vi har et bredt sortiment av vinyl, parkett, linoleum og laminat, samt gulv og vegg til våtrom.

Forbo Flooring

Forbo Flooring er en global aktør innenfor linoleum-, vinyl- , og tekstile gulv som forener funksjon, farge og design.

I Norge tilbyr vi et fullstendig sortiment av gulvprodukter til både firmaer og private. Vi selger og markedsfører også et bredt sortiment av serviceprodukter til gulv.
Forbo Flooring benytter miljøvennlige produksjonsmetoder og yter omfattende kundeservice. Vi inngår i det Sveitsiske Forbo-konsernet som er verdensledende innen gulv-, og transportbåndsystemer.

Forbo-Logo
storeys-logo

Storeys

Storeys er leverandør av tapet og gulv til faghandelen i Norge. Vi samarbeider med flere av Europas beste produsenter innenfor våre varegrupper, og fører kun produkter av høy kvalitet. Vårt sortiment gjenspeiler norske frger, aterialer og trender.

Weber

Weber er den ledende bedriften innen murverk og murverksrelaterte produkter i Norge, og eies av det franske konsernet Saint-Gobain. I Norge er vi ca 250 ansatte og over 1000 forhandlere rundt om i landet.
Blant våre produkter finner du Leca blokker, piper, byggeplank (etasjeskillere) og løs Leca (kuler). Dessuten et utstrakt sortiment av sparkel og avrettingsmasser, mørtler, spesialbetong og våtromsprodukter.

weber-logo
borge_logo

Borge

Borge fører et stort spekter av kvalitetstapeter i mange spennende farger, mønstre og strukturer. Alle kan finne en tapet som passer hos seg. Nå er det dessuten enkelt å tapetsere siden de fleste kolleksjoner har fiberbaksider. På disse sidene vises det både miljøbilder på de ulike tapetkolleksjonene samt bilder på enkeltdesign. Vi anbefaler allikevel å se i kolleksjonsbøkene hos våre forhandlere for et fullverdig inntrykk.

Armstrong

Kommersielle gulvbelegg
Utforsk dynamikken mellom Armstrongs produkttyper.Match dine behov med egenskaper for hver type av gulvbelegget.

armstrong-logo
mapei_logo

Miljøvennlige

I oktober 2011 endret Rescon Mapei navn til Mapei AS for og tydeligere vise at firmaet tilhører en av verdens største produsenter av lim, fugemasser og kjemiske produkter til byggebransjen. Anlegget i Nord-Odal blir fortsatt hjørnesteinen for det nordiske markedet.

Vinylbelegg

Gerflor tilbyr markedets største sortiment av vinylgulv. Vi tilbyr innovative og dekorative gulv løsninger med høy fokus på miljø og design. Arkitektur, Design, Sport, Teknologi

gerflor-logo